WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN/RUILEN


ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd. Telefonisch 023-8922155 via WhatsApp 06-11518516 (vergeet u bestelnummer niet)
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien PowerThis.nl (EnjoyThis - Industries) reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).


RETOURNEREN – AFKOELPERIODE – RUILEN - VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan EnjoyThis - Industries geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via klantenservice@powerthis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice om de verdere procedure te bespreken.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. EnjoyThis - Industries zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan PowerThis.nl (EnjoyThis - Industries) kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan PowerThis.nl (EnjoyThis - Industries) heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 7 dagen aan u terugbetaald.

Herroepingsformulier in PDF en WORD


LETOP!!!! Op de herroepingsformulier staat de verkeerde retour adres, deze zullen we spoedig wijzigen

Juiste retouradres:

Enjoythis - Industries
t.a.v. Retour PowerThis.nl
Bandholm 41
2133DH  Hoofddorp